Συγκινητική η προσέλευση του κόσμου στην αιμοδοσία για το σιδηροδρομικό ατύχημα των Τεμπών

Σε όλη την Ελλάδα εκατοντάδες συμπολίτες μας συγκεντρώνονται στα κέντρα αιμοδοσίας για να προσφέρουν ένα “δώρο ζωής” στους τραυματίες και τις οικογένειες του ατυχήματος των Τεμπών. 

 

Νοσοκομείο Βέροιας, το Τμήμα Αιμοδοσίας θα λειτουργήσει με κανονικό ωράριο λειτουργίας τις καθημερινές από τις 9 μέχρι τη 1 και από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα. Τα Σαββατοκύριακα από 10 μέχρι τη 1.

Στο Νοσοκομείο Νάουσας οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται στο Τμήμα Αιμοδοσίας καθημερινά, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα. (τηλ.  2332350200). Τα Σαββατοκύριακα από τις 9 μέχρι τη 1.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας το  κέντρο αίματος, το οποίο θα λειτουργεί συνεχώς έως τις 8:00 το βράδυ, απευθύνει έκκληση σε κάθε υγιή πολίτη, ηλικίας 18 έως 65 ετών, για εθελοντική αιμοδοσία.

Στην  Περιφέρεια Αττικής, στην Αθήνα καθώς επίσης και σε επιμέρους δήμους διοργανώθηκαν αιμόδοσίες σήμερα Πέμπτη 2-3-2023

Στην Θεσσαλονίκη στο ΑΧΕΠΑ έχει προσέλθει πλήθος φοιτητών και κόσμου και μετά από έκκληση του ΑΠΘ στα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας

Στην Λάρισα στα δύο Νοσοκομεία και από τον Ερυθρό Σταυρό που είχε διοργανωθεί ως σήμερα στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις